1. Convectorkachel
  2. Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat

Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat

4.5/5

Deze Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat zijn 20 cm breedte, 38.50 cm hoogte en 53.50 cm lengte. 

Specificaties Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat

Op zoek naar een duurzame en zuinige elektrische kachel om te besparen op de stijgende gasprijzen? Dan is de Mesko Elektrische Convector Kachel iets voor jou. Deze kachel biedt een duurzame, elektrische en zuinige warmtebron voor jouw huis. Met zijn 3 warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en instelbare thermostaat zorgt hij voor een optimale warmteverdeling in elke ruimte. Met zijn maximaal vermogen van 2000 Watt verwarmt hij snel en efficiënt. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is de Turbo-functie. Deze functie zorgt voor een snelle verdeling van de warme lucht, waardoor je direct kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Bovendien is deze kachel laag in kosten, direct voelbaar en geluidloos opwarmend. Je zult geen last hebben van storende geluiden terwijl je geniet van de warmte. Veiligheid staat voorop bij de Mesko Elektrische Convector Kachel. Hij is uitgerust met oververhittingsbeveiliging en een vorstvrije modus, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongelukken. Daarnaast beschikt hij over praktische handgrepen, waardoor je de kachel veilig kunt verplaatsen. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke ruimte en is hij geschikt voor ruimtes tot 20m2. Deze convectorkachel is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Dankzij de schuine roosters en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat

De Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat wel of niet geschikt.

De Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is 20 cm breed, 38.50 cm hoog en 53.50 cm lang.

De plaatsing van de Mesko Elektrische Convector Kachel 3 WarmtestandenInstelbare Thermostaat is: Vrijstaand.