1. Convectorkachel
  2. Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming

Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming

4.5/5

Deze Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming zijn 122 cm breedte, 7.50 cm hoogte en 5.50 cm lengte. 

Specificaties Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit; lang
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is de perfecte oplossing om bijruimtes zoals serres, zolderkamers, dierenverblijven en hokken vorstvrij te houden. Met zijn buisvormige ontwerp zorgt deze kachel voor efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor uw kostbare planten, huisdieren of opgeslagen spullen beschermd blijven tegen extreme temperaturen. Deze buisverwarming wordt geleverd met twee klemmen, waardoor u hem eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Het is belangrijk op te merken dat deze kachel alleen geschikt is voor horizontale bevestiging. Met de afgezekerde stekker biedt deze kachel een extra beveiligingsmaatregel, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van de warmte die hij biedt. Bovendien is deze buisverwarming geschikt voor continu gebruik, waardoor u hem zonder zorgen kunt laten draaien, zelfs als u niet in de buurt bent. Met de Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming kunt u de temperatuur in uw bijruimtes nauwkeurig regelen en een comfortabele omgeving creëren. Voeg deze kachel toe aan uw huis of tuin en geniet van de voordelen van een warme en gezellige ruimte, zelfs tijdens de koudste dagen.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming wel of niet geschikt.

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is 0 tot 500 watt.

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is 122 cm breed, 7.50 cm hoog en 5.50 cm lang.

De plaatsing van de Prem-I-Air EH1718 Buisverwarming is: Vrijstaand.