1. Convectorkachel
  2. Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator

Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator

4.5/5

Deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is geschikt voor een ruimte tot 35 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator zijn 10 cm breedte, 40 cm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit met ventilator
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator

Deze Perel Convectorkachel is een must-have voor binnenshuis. Met zijn vermogen van 2000 W en drie warmtestanden (750 W - 1250 W - 2000 W), biedt deze kachel de perfecte bijverwarming in elke ruimte. Of het nu gaat om een koude winteravond in de woonkamer of een frisse ochtend in de slaapkamer, deze convectorkachel zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is de ingebouwde turboventilator. Deze zorgt ervoor dat de warme lucht snel en gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een behaaglijke warmte. Bovendien is deze convectorkachel uitgerust met een handige thermostaat, waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt regelen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Veiligheid staat voorop bij Perel en daarom is deze convectorkachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat het toestel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer het te warm wordt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele risico's. Daarnaast heeft deze kachel aan beide zijden een handvat, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Met deze Perel Convectorkachel ben je verzekerd van een efficiënte en veilige bijverwarming, waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is geschikt voor ruimtes tot 35 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator wel of niet geschikt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is 10 cm breed, 40 cm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Perel Convectorkachel, voor binnen, drie warmtestanden, turboventilator is: Vrijstaand.