1. Convectorkachel
  2. Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging

Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging

4.5/5

Deze Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is geschikt voor een ruimte tot 21 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging zijn 50.50 cm breedte, 25.50 cm hoogte en 12.50 cm lengte. 

Specificaties Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging

Deze Merkador infrarood kachel is de perfecte oplossing voor het verwarmen van gesloten ruimtes. Met zijn twee warmtestanden biedt hij zeer effectieve en snelle verwarming, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Of je nu aan een tafel zit of op de vloer ontspant, deze kachel kan eenvoudig worden geplaatst dankzij het handige draaghandvat en de voetvorm. Naast zijn praktische design wordt deze kachel geleverd in een handige productverpakking. Hierin vind je niet alleen het kant-en-klare verwarmingsapparaat, maar ook alle benodigde documenten. Zo heb je alles wat je nodig hebt om meteen te genieten van de warmte en comfort die deze infrarood kachel biedt. Daarnaast is deze kachel ook voorzien van een omvalbeveiliging, zodat je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte, zonder je zorgen te maken over eventuele ongelukken. Met de Merkador infrarood kachel haal je een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in huis. Of je nu op zoek bent naar extra warmte tijdens de koude wintermaanden of gewoon wat extra comfort wilt in je huis, deze kachel staat altijd voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de warmte en gezelligheid die deze kachel te bieden heeft!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging

De Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is geschikt voor ruimtes tot 21 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging wel of niet geschikt.

De Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is 1000 tot 1500 watt.

De Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is 50.50 cm breed, 25.50 cm hoog en 12.50 cm lang.

De plaatsing van de Merkador Infrarood Kachel2 Warmtestanden Omvalbeveiliging is: .