1. Elektrische kachel
  2. Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

4.5/5

Deze Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is geschikt voor een ruimte tot 35 m². Je hebt de keuze uit 30 warmtestanden. De afmetingen van deze Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming zijn 15 cm breedte, 24 cm hoogte en 14 cm lengte. 

Specificaties Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

Met de Dynter HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater - Verwarming hoef je je geen zorgen meer te maken over een hoge gasrekening. Deze krachtige kachel geeft je de warmte die je nodig hebt, zonder dat je je bankrekening hoeft leeg te trekken. Of je nu thuiskomt na een lange fietstocht in de ijzige kou of je hebt behoefte aan wat extra warmte tijdens het werken, de Dynter Elektrische Kachel is er om je te verwarmen. Met een vermogen van 1500W kan deze kachel elke ruimte in je huis snel en efficiënt verwarmen. Maar dat is niet alles! Deze kachel is ook perfect voor diegenen die 's nachts in een koude slaapkamer willen slapen. Met de Dynter Elektrische Kachel hoef je je geen zorgen meer te maken over bevroren tenen en koude nachten. Dankzij het keramische verwarmingselement wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. Kortom, de Dynter HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater - Verwarming is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar extra warmte en comfort. Met zijn krachtige vermogen en efficiënte verwarmingstechnologie zorgt deze kachel ervoor dat je altijd kunt genieten van een warme en gezellige omgeving, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming

De Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is geschikt voor ruimtes tot 35 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming wel of niet geschikt.

De Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming beschikt over 30 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is 15 cm breed, 24 cm hoog en 14 cm lang.

De plaatsing van de Dynter. HW1500 Elektrische Kachel Keramische Heater -Verwarming is: Vrijstaand.