1. Elektrische kachel
  2. TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19

TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19

4.5/5

Deze TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is geschikt voor een ruimte tot 28 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 zijn 27 cm breedte, 28.10 cm hoogte en 13.20 cm lengte. 

Specificaties TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19

Type heaterKeramische kachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar directe en condensvrije warmte, zonder gedoe met luchttransport. Deze elektrische kachel is niet alleen gunstig geprijsd, maar biedt ook een uitstekende prestatie. Met zijn keramische verwarmingselementen zorgt de TROTEC TDX 19 voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming van elke ruimte. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor bent, deze ventilatorkachel levert snel en betrouwbaar warmte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over condensatie. Daarnaast beschikt de TROTEC TDX 19 over een handige thermostaat, waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Je kunt eenvoudig de gewenste warmte instellen en de kachel zal automatisch aan- en uitschakelen om de gewenste temperatuur te behouden. Bovendien heeft deze kachel een praktische timerfunctie, waarmee je de verwarming vooraf kunt instellen, zodat je altijd thuiskomt in een warme en gezellige omgeving. Met zijn compacte formaat en strakke design past de TROTEC TDX 19 moeiteloos in elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar extra warmte in de koude wintermaanden of gewoon een comfortabele temperatuur wilt behouden, deze ventilatorkachel is de ideale keuze. Betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk - de TROTEC.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is geschikt voor ruimtes tot 28 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 wel of niet geschikt.

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is een Keramische kachel. Het vermogen van deze TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is 27 cm breed, 28.10 cm hoog en 13.20 cm lang.

De plaatsing van de TROTEC Keramische ventilatorkachel TDX 19 is: Vrijstaand.