1. Elektrische kachel
  2. Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening

Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening

4.5/5

Deze Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 60 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening zijn 12 cm breedte, 17 cm hoogte en 42 cm lengte. 

Specificaties Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening

Met de Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening haal je de perfecte verwarmingsoplossing in huis. Deze keramische kachel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor hij geen vloerruimte in beslag neemt. Met een indrukwekkend vermogen van 2000 Watt zorgt deze kachel ervoor dat je snel weer kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. De Tristar KA-5070 beschikt over twee verschillende temperatuurinstellingen, zodat je de warmte precies kunt aanpassen aan jouw behoeften. Dankzij het heldere LED-scherm is alle informatie gemakkelijk af te lezen. En met de handige bijgeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de kachel in te stellen. Gewoon lekker blijven zitten en genieten van de warmte die deze kachel biedt. Naast het feit dat de Tristar KA-5070 krachtig en gebruiksvriendelijk is, heeft hij ook nog een ingebouwde timerfunctie. Hiermee kun je de kachel instellen op een bepaalde tijd, zodat de ruimte al warm en comfortabel is wanneer je thuiskomt. Zo bespaar je energie en geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Kortom, met de Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening haal je een praktische en efficiënte verwarmingsoplossing in huis, die ook nog eens gemak en comfort biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening

De Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 60 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is 12 cm breed, 17 cm hoog en 42 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Keramische Kachel KA-5070 Verwarming Muurbevestiging Timer Afstandsbediening is: Wandmontage.