1. Ventilatorkachel
  2. MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel

MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel

4.5/5

Deze MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is geschikt voor een ruimte tot 18 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel zijn 15 cm breedte, 14 cm hoogte en 29 cm lengte. 

Specificaties MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 Standen is een veelzijdige en handige verwarmingsoplossing voor elk huis. Met zijn drie verwarmingsstanden biedt deze luchtverwarmer de perfecte warmte op koude dagen. Of het nu gaat om het verwarmen van een knusse badkamer of een kinderkamer, deze luchtverwarmer doet het werk snel en efficiënt. Maar dat is niet alles! Deze luchtverwarmer kan ook worden gebruikt als een koelapparaat op warme dagen. Geniet van een verfrissende koude bries terwijl je ontspant in je woonkamer of slaapkamer. Het draagbare formaat maakt het ook ideaal voor gebruik op de camping. Neem het overal mee naartoe en geniet van de juiste temperatuur, waar je ook bent. Het moderne en schattige ontwerp van de MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 Standen is ook een geweldige toevoeging aan elk interieur. Het past goed bij elke decoratiestijl en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dus of je nu je huis wilt verwarmen op koude winterdagen of verkoeling wilt op warme zomerdagen, deze luchtverwarmer is de perfecte metgezel. Verwen jezelf met de juiste temperatuur en geniet van een comfortabele omgeving, altijd en overal.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is geschikt voor ruimtes tot 18 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel wel of niet geschikt.

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is 15 cm breed, 14 cm hoog en 29 cm lang.

De plaatsing van de MOZY Luchtverwarmer Atacama Heater- 3 StandenWarme en Koude Lucht Ventilatorkachel Warme Kachel is: Vrijstaand.