1. Convectorkachel
  2. Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot

Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot

4.5/5

Deze Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot zijn 12 cm breedte, 43 cm hoogte en 92 cm lengte. 

Specificaties Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleur
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot

Deze Borg Elektrische Paneel Verwarming is de perfecte toevoeging aan jouw huis om extra warmte te creëren. Of je het nu neerzet of aan de muur hangt, het moderne design past perfect in elke ruimte. Met een vermogen van 2000 watt kan deze verwarming een ruimte tot ongeveer 50 m3 verwarmen, waardoor je zelfs de grootste kamers comfortabel kunt maken. Deze verwarming werkt op elektriciteit en is uitgerust met een handige timerfunctie, zodat je precies kunt instellen wanneer de heater moet inschakelen en uitschakelen. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verspillen van energie. Maar dat is nog niet alles! Deze Borg Elektrische Paneel Verwarming is ook voorzien van wifi en een app, waardoor je deze eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet. Stel de gewenste temperatuur in en geniet van de warmte die deze verwarming biedt, zonder dat je zelfs maar van de bank hoeft op te staan. Met zijn strakke design, krachtige prestaties en handige functies is deze Borg Elektrische Paneel Verwarming een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in hun huis. Verwen jezelf met de warmte die je verdient en laat deze verwarming jouw huis omtoveren tot een oase van comfort.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot

De Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot wel of niet geschikt.

De Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is 12 cm breed, 43 cm hoog en 92 cm lang.

De plaatsing van de Borg Elektrische Paneel Verwarming Wifi Convector kachel met Thermostaat Werkt met App en Touch bediening tot is: Vrijstaand, Wandmontage.