1. Infraroodkachel
  2. Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer

Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer

4.5/5

Deze Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is geschikt voor een ruimte tot 7 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer zijn 120 cm breedte, 30 cm hoogte en 5 cm lengte. 

Specificaties Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurMeerdere
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer

De Klarstein Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming is de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Met zijn efficiënte verwarmingsvermogen en moderne technologie brengt hij niet alleen warmte in elke kamer, maar ook een vleugje kleur en stijl. Dankzij de infraroodtechnologie is deze verwarming niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk. Met een vermogen van 350 watt zorgt de Wonderwall Air Art Smart voor een aangename warmte die direct naar de mensen in de buurt wordt gestraald. Of het nu via je smartphone, afstandsbediening of toetsenbord is, de bediening van één of meerdere verwarmingen is eenvoudig en gemakkelijk. Zo kun je altijd genieten van een comfortabele temperatuur, waar je ook bent. Naast zijn functionele eigenschappen is de Wonderwall Air Art Smart ook een lust voor het oog. Met zijn moderne en aantrekkelijke design voegt hij een vleugje stijl toe aan elke kamer. Bovendien is deze infraroodverwarming verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je altijd een variant kunt kiezen die perfect bij jouw interieur past. Kortom, de Klarstein Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming is niet alleen een praktische oplossing voor het verwarmen van je huis, maar ook een decoratief element dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Geniet van de behaaglijke warmte en het stijlvolle design, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en het milieu helpt beschermen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer

De Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is geschikt voor ruimtes tot 7 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer wel of niet geschikt.

De Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is 0 tot 500 watt.

De Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is 120 cm breed, 30 cm hoog en 5 cm lang.

De plaatsing van de Wonderwall Air Art Smart infraroodverwarming meer is: Wandmontage.