1. Convectorkachel
  2. Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V

Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V

4.5/5

Deze Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is geschikt voor een ruimte tot 16 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V zijn 13 cm breedte, 30 cm hoogte en 25 cm lengte. 

Specificaties Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurZwart | Oranje
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V

Beschrijving: Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met deze prachtige decoratieve open haard met LED-verlichting. De flikkerende LED's zorgen voor een bedrieglijk echt vlameffect, waardoor het lijkt alsof er een knapperend haardvuur brandt. Met de handige timerfunctie kun je de haard 6 uur lang laten branden en schakelt hij vervolgens automatisch 18 uur uit, waardoor je niet hoeft te denken aan het uitschakelen van de haard. Deze open haard heeft een nostalgische metalen look, waardoor hij een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Daarnaast is hij veilig in gebruik, omdat er geen sprake is van brandgevaar. Je kunt nu genieten van de warmte en gezelligheid van een haardvuur, zonder je zorgen te maken over de mogelijke risico's. Deze decoratieve open haard werkt op 3 x Baby C-batterijen (niet meegeleverd) of kan worden aangesloten op een 45 V DC netaansluiting met behulp van een netadapter (niet meegeleverd). De haard heeft 3 flikkerende LED's die zorgen voor een realistisch vlambeeld. Met afmetingen van 25 x 13 x 30 cm past hij perfect op elke gewenste plek in je huis. De open haard is verkrijgbaar in een prachtige bronzen/metallic kleur en wordt geleverd inclusief LED-lamp. Geniet van de gezelligheid en warmte die deze decoratieve open haard met LED-verlichting te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V

De Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is geschikt voor ruimtes tot 16 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V wel of niet geschikt.

De Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is 0 tot 500 watt.

De Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is 13 cm breed, 30 cm hoog en 25 cm lang.

De plaatsing van de Decoratieve open haard met LED verlichting 1,5 V is: Vrijstaand.