1. Convectorkachel
  2. Eurom Convector Kachel

Eurom Convector Kachel

4.5/5

Deze Eurom Convector Kachel is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Convector Kachel zijn 54 cm breedte, 33.30 cm hoogte en 12 cm lengte. 

Specificaties Eurom Convector Kachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit/Zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Eurom Convector Kachel

De Eurom Convector Kachel, ook wel bekend als de CK1500, is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve bijverwarming. Met zijn compacte formaat past hij moeiteloos in elke ruimte en zorgt hij voor een aangename warmte tijdens de koude winterdagen. Deze convectorkachel is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elk interieur, of het nu in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Dankzij de handige draagbeugel kunt u de kachel eenvoudig verplaatsen naar de plek waar u extra warmte nodig heeft. Wat deze Eurom Convector Kachel echt uniek maakt, is zijn efficiëntie. Met een vermogen van 1500 watt verwarmt hij moeiteloos een ruimte tot 15 vierkante meter. Daarnaast is de kachel voorzien van een thermostaat, waarmee u de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen. Zo bespaart u energie en geniet u altijd van een comfortabele warmte. Kortom, met de Eurom Convector Kachel haalt u een betrouwbare en elegante bijverwarming in huis. Geniet van een warme en gezellige omgeving, zelfs op de koudste dagen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Convector Kachel

De Eurom Convector Kachel is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Convector Kachel wel of niet geschikt.

De Eurom Convector Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Convector Kachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Eurom Convector Kachel is 500 tot 1000 watt.

De Eurom Convector Kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Eurom Convector Kachel is 54 cm breed, 33.30 cm hoog en 12 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Convector Kachel is: Vrijstaand.