1. Convectorkachel
  2. Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus

Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus

4.5/5

Deze Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus zijn 83.20 cm breedte, 40 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus

De Bornholm convectieverwarmer met LCD-display en 2 verwarmingsniveaus is een absolute must-have voor iedereen die houdt van het gevoel van warmte en comfort in huis. Met zijn elegante witte design straalt deze verwarming niet alleen stijl uit, maar zorgt hij ook voor een gezellige sfeer in elke kamer. Met zijn geavanceerde functies is de Bornholm convectieverwarmer een betrouwbare en efficiënte keuze. Het LCD-display geeft duidelijk de temperatuur aan, zodat je altijd precies weet hoe warm het is. Daarnaast beschikt de verwarming over 2 verwarmingsniveaus, zodat je de warmte naar wens kunt aanpassen. Dankzij de convectietechnologie verspreidt de Bornholm convectieverwarmer de warme lucht gelijkmatig door de ruimte, waardoor elke hoek van de kamer heerlijk verwarmd wordt. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of gezellig wilt samenzijn met vrienden en familie, deze verwarming zorgt altijd voor de perfecte temperatuur. Met een bereik van maar liefst 40 m2 is deze convectieverwarmer ideaal voor zowel kleine als grote ruimtes. Of je nu de woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verwarmen, de Bornholm convectieverwarmer biedt de warmte die je nodig hebt. Dus haal vandaag nog deze stijlvolle en functionele verwarming in huis en geniet van knuffelige warmte en een gezellige sfeer!

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus

De Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus wel of niet geschikt.

De Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is 83.20 cm breed, 40 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Bornholm convectieverwarmerLCD display 2 verwarmingsniveaus is: Vrijstaand, Wandmontage.