1. Convectorkachel
  2. Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart

Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart

4.5/5

Deze Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
Plaatsing

Omschrijving van de Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart

Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, mag je de Digitale Kachel Cecotec Ready Warm 1800 Thermal Connected 1200 W Wi-Fi niet missen, samen met een ruime keuze aan kleine huishoudelijke apparaten! Deze elektrische kachel is perfect om je huis warm en gezellig te houden tijdens de koude wintermaanden. Met een vermogen van 1200 W en een slimme thermostaatfunctie kun je de temperatuur eenvoudig regelen en energie besparen. De Cecotec Ready Warm 1800 elektrische kachel is uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit, zodat je deze gemakkelijk kunt bedienen via een speciale mobiele app. Stel de gewenste temperatuur in, pas de warmte-intensiteit aan en plan het verwarmen van je huis vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. Bovendien heeft deze kachel een modern en elegant ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Het is compact en draagbaar, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is naar elke kamer in je huis. Met de Cecotec Ready Warm 1800 elektrische kachel haal je niet alleen een efficiënt verwarmingssysteem in huis, maar ook een slimme en geavanceerde oplossing voor het regelen van de temperatuur in je huis. Geniet van een warm en comfortabel huis, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en de controle hebt over je verwarmingssysteem, waar je ook bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart

De Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart wel of niet geschikt.

De Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is 1000 tot 1500 watt.

De Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Cecotec ReadyWarm 1800 Elektrische Kachel Convector- Smart is: .