1. Infraroodkachel
  2. Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand

Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand

4.5/5

Deze Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is geschikt voor een ruimte tot 18 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurMet plugin thermostaat
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage

Omschrijving van de Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand

Wilt u genieten van een warme en gezellige ruimte, zonder het hele huis te verwarmen? Dan is het Infrarood Verwarmingspaneel met Wifi thermostaat van Vultec de perfecte keuze voor u. Met een vermogen van slechts 1200W biedt dit paneel een energiezuinige en efficiënte warmte. U kunt het paneel eenvoudig bedienen met de handige SmartLife app, die wordt geleverd met een handige plugin thermostaat. Met de SmartLife app kunt u verschillende programma's en tijden instellen, zodat u altijd kunt genieten van de gewenste temperatuur op het juiste moment. Of u nu wilt ontspannen in uw woonkamer, werken in uw thuiskantoor of genieten van een warme badkamer, dit verwarmingspaneel zorgt voor een comfortabele warmte op de plek waar u het nodig heeft. Daarnaast is dit paneel ook nog eens vrijstaand, waardoor u het gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in uw huis. De strakke en moderne vormgeving past perfect bij elk interieur en voegt een stijlvol tintje toe aan uw ruimte. Kortom, met het Infrarood Verwarmingspaneel met Wifi thermostaat van Vultec geniet u niet alleen van een aangename warmte, maar ook van het gemak en de flexibiliteit die het biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand

De Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is geschikt voor ruimtes tot 18 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand wel of niet geschikt.

De Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is 1000 tot 1500 watt.

De Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is 120 cm breed, 60 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de Infrarood Verwarmingspaneelmet Wifi thermostaat Elektrische verwarming Vrijstaand is: Vrijstaand, Wandmontage, Plafondmontage.