1. Convectorkachel
  2. Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer

Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer

4.5/5

Deze Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer zijn 49 cm breedte, 63 cm hoogte en 35.50 cm lengte. 

Specificaties Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer

Geniet van een comfortabele haardsfeer zonder rook en vuur met de Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer van Klarstein. Deze haard creëert realistische vlammenillusies die elke ruimte betoveren. Het zachte licht imiteert op bedrieglijke wijze bewegende vlammen en smeulende houtblokken, waardoor direct een gezellige en romantische sfeer ontstaat. Daarnaast beschikt deze haard over een verwarmingssysteem met een vermogen van 950 of 1900 watt, waarbij de ingebouwde thermostaat de actuele kamertemperatuur meet en het verwarmingsvermogen automatisch aanpast. Hierdoor geniet je altijd van de perfecte temperatuur in huis. Bovendien is de haard uitgerust met een OpenWindow Detection functie, die onnodige kosten voorkomt door een snelle temperatuurdaling te herkennen en de haard automatisch uit te schakelen. Met de regelbare weektimer kun je individuele verwarmingstijden programmeren voor elke dag van de week. Zo is het altijd lekker warm wanneer je 's ochtends wakker wordt of 's avonds thuiskomt. Creëer een gezellige en warme sfeer in elke ruimte met de Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer van Klarstein.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer

De Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer wel of niet geschikt.

De Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is 1500 tot 2000 watt.

De Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is 49 cm breed, 63 cm hoog en 35.50 cm lang.

De plaatsing van de Bormio S elektrische haard 950/thermostaat weektimer is: Wandmontage.

Vergelijk met andere kachels