1. Convectorkachel
  2. KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening

KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening

4.5/5

Deze KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening zijn 50 cm breedte, 49 cm hoogte en 24 cm lengte. 

Specificaties KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurWit
Plaatsing

Omschrijving van de KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is de ultieme verwarmingsoplossing voor jouw huis. Met deze premium elektrische verwarming geniet je van het comfort van een warme en gezellige omgeving, terwijl je tegelijkertijd profiteert van geavanceerde technologieën. Met de handige WiFi Smart Home-functie kun je de verwarming eenvoudig bedienen via de speciale app op je smartphone. Stel de gewenste temperatuur in, pas de verwarmingsmodus aan en geniet van een optimaal comfort, zelfs voordat je thuiskomt. Met de bijgeleverde afstandsbediening en het LCD touchpad heb je ook de mogelijkheid om de verwarming handmatig aan te passen. Deze elektrische verwarming biedt 4 verschillende modi om aan al je behoeften te voldoen. Kies uit de Eco-modus voor een energiezuinige verwarming, de Comfort-modus voor een optimale balans tussen comfort en energieverbruik, de Boost-modus voor een snel opwarmend effect of de Anti-vries modus om bevriezing te voorkomen. Daarnaast beschikt de KESSER elektrische kachel over een handige 7-dagenplanner en een thermostaatfunctie, zodat je de verwarming kunt programmeren volgens jouw dagelijkse routine. Veiligheid staat voorop bij de KESSER elektrische kachel. Met de kantelbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken, terwijl het kinderslot ervoor zorgt dat kleine nieuwsgierige handjes de.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is een Convectorkachel. Het vermogen van deze KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is 50 cm breed, 49 cm hoog en 24 cm lang.

De plaatsing van de KESSER® Elektrische Kachel Convectorkachel Infrarood Verwarming met WiFi App Control Afstandsbediening is: .