1. Convectorkachel
  2. Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer

Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer

4.5/5

Deze Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is geschikt voor een ruimte tot 40 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer zijn 82 cm breedte, 45 cm hoogte en 25 cm lengte. 

Specificaties Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer

Met zijn unieke gebogen ontwerp voegt de Bornholm Curved Smart convectieverwarming een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Het strakke en moderne uiterlijk past perfect in elke kamer, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een gezellige sfeer en aangename warmte. Of je nu een knusse avond thuis wilt doorbrengen of een comfortabele werkomgeving wilt creëren, deze convectieverwarming is de perfecte keuze. Met de ingebouwde bediening en timerfunctie is het gemakkelijker dan ooit om de gewenste temperatuur en verwarmingstijd in te stellen. Of je nu wilt dat de kamer opwarmt voordat je thuiskomt of dat je 's ochtends wakker wordt in een warme slaapkamer, deze slimme convectieverwarming maakt het mogelijk. Daarnaast heeft het een bereik van maximaal 40 m², waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren en meer. Geniet van de weldadige warmte en het comfort dat de Bornholm Curved Smart convectieverwarming biedt. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies is het niet alleen een praktische verwarmingsoplossing, maar ook een echte eyecatcher in elke kamer. Maak je huis gezellig en warm met deze elegante convectieverwarming.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer

De Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is geschikt voor ruimtes tot 40 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer wel of niet geschikt.

De Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is 82 cm breed, 45 cm hoog en 25 cm lang.

De plaatsing van de Bornholm Curved Smart convectieverwarmingapp-bediening timer is: Vrijstaand.