1. Convectorkachel
  2. Plein Air CM-1500 Badkamerkachel

Plein Air CM-1500 Badkamerkachel

4.5/5

Deze Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Plein Air CM-1500 Badkamerkachel zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Plein Air CM-1500 Badkamerkachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurBadkamer kachel
Plaatsing

Omschrijving van de Plein Air CM-1500 Badkamerkachel

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is de perfecte oplossing om je badkamer warm en gezellig te houden tijdens de koude wintermaanden. Met zijn keramische elektrische ventilator, kan deze kachel een ruimte tot 20m² efficiënt verwarmen. Dankzij het vermogen van 1500W kan hij snel en effectief de gewenste temperatuur bereiken, zodat je comfortabel kunt genieten van je ochtendroutine of een ontspannend bad. Deze badkamerkachel is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen en is daarom perfect geschikt voor gebruik in de badkamer. Met zijn compacte en moderne design past hij perfect in elke badkamerstijl. Bovendien is de kachel voorzien van een handige en intuïtieve bediening, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Daarnaast beschikt de Plein Air CM-1500 Badkamerkachel over een ingebouwde thermostaat die ervoor zorgt dat de kachel automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinig gebruik, maar ook voor extra veiligheid. Dus of je nu een snelle opwarming nodig hebt voor je ochtenddouche of een aangename temperatuur wilt behouden tijdens het badderen, deze badkamerkachel is een betrouwbare en stijlvolle keuze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Plein Air CM-1500 Badkamerkachel

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Plein Air CM-1500 Badkamerkachel wel of niet geschikt.

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Plein Air CM-1500 Badkamerkachel is: .