1. Convectorkachel
  2. Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging

Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging

4.5/5

Deze Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is geschikt voor een ruimte tot 22 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging zijn 0 cm breedte, 600 cm hoogte en 485 cm lengte. 

Specificaties Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurWit, 2500W
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging

De Blaupunkt HOR501 oliegevulde radiator, met zijn geavanceerde functies, is een perfecte aanvulling op elke kamer in huis. Met een indrukwekkend vermogen van maximaal 2500 watt is deze radiator in staat om ruimtes tot wel 22m2 te verwarmen. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, deze elektrische verwarming is de ideale oplossing voor elk seizoen. Met 11 lamellen en 3 oliekanalen zorgt de HOR501 ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid, waardoor je binnen no-time van een comfortabele temperatuur kunt genieten. Dankzij de ingebouwde wieltjes en handige draaggrepen is deze oliegevulde radiator eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste locatie in huis. Of je nu aan het werk bent in je thuiskantoor of ontspant in de woonkamer, deze radiator zorgt altijd voor een aangename en gezellige sfeer. Bovendien is de HOR501 voorzien van een thermostaat en oververhittingsbeveiliging, waardoor je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze radiator biedt. Met slechts een stopcontact als vereiste voor installatie, is deze radiator niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook energiezuinig. Verwen jezelf en je huis met de Blaupunkt HOR501 oliegevulde radiator en creëer het perfecte verwarmde toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten, waar je ook bent in huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging

De Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is geschikt voor ruimtes tot 22 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging wel of niet geschikt.

De Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is 0 cm breed, 600 cm hoog en 485 cm lang.

De plaatsing van de Blaupunkt HOR501 Verwarming Olie radiatormet thermostaat en overhitting beveiliging is: Vrijstaand.