1. Convectorkachel
  2. Technoterm mini convector vorst bescherming

Technoterm mini convector vorst bescherming

4.5/5

Deze Technoterm mini convector vorst bescherming is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 10 warmtestanden. De afmetingen van deze Technoterm mini convector vorst bescherming zijn 24 cm breedte, 24 cm hoogte en 24 cm lengte. 

Specificaties Technoterm mini convector vorst bescherming

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurgrijs | chrome
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Technoterm mini convector vorst bescherming

De Technoterm mini convector vorst bescherming is een veelzijdige en compacte radiator die perfect is voor kleine ruimtes. Met zijn krachtige verwarmingscapaciteit van +/-15 m³ is deze convector ideaal voor gebruik in het toilet, de badkamer, de kelder, de zolder, een kas, een volière, een caravan of zelfs in de garage. Deze convector radiator is niet alleen een effectieve kachel, maar ook een betrouwbare vorstbeschermer. Dankzij zijn geavanceerde technologie kan hij de temperatuur in de ruimte op een constant en aangenaam niveau houden, zelfs tijdens koude winterdagen. Met de Technoterm mini convector hoef je je geen zorgen te maken over bevriezende leidingen of vorstschade aan je waardevolle spullen. Daarnaast is deze mini convector ook zeer energiezuinig. Hij maakt gebruik van een efficiënt verwarmingselement dat snel opwarmt en de warmte gelijkmatig verspreidt, waardoor je energiekosten laag blijven. Bovendien is de convector voorzien van een handige thermostaat waarmee je de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen. Kies voor de Technoterm mini convector vorst bescherming en geniet van een comfortabele en warme omgeving, waar je ook bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Technoterm mini convector vorst bescherming

De Technoterm mini convector vorst bescherming is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Technoterm mini convector vorst bescherming wel of niet geschikt.

De Technoterm mini convector vorst bescherming beschikt over 10 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Technoterm mini convector vorst bescherming is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Technoterm mini convector vorst bescherming is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Technoterm mini convector vorst bescherming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Technoterm mini convector vorst bescherming is 24 cm breed, 24 cm hoog en 24 cm lang.

De plaatsing van de Technoterm mini convector vorst bescherming is: Wandmontage.