1. Convectorkachel
  2. Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen

Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen

4.5/5

Deze Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is geschikt voor een ruimte tot 26 m². Je hebt de keuze uit 99 warmtestanden. De afmetingen van deze Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen zijn 120 cm breedte, 45 cm hoogte en 9 cm lengte. 

Specificaties Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen

De Handzame Elektrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen van Tesy is de ideale oplossing om uw caravan te verwarmen. Deze convectoren zijn compact en handig van formaat, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op vakantie. De convectoren zijn uitgerust met een mechanische thermostaat, waardoor u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast het gebruik in caravans, worden deze convectoren ook veelal gebruikt in Tiny houses, studentenkamers, kantoren aan huis en op kleinere kantoren op de werkvloer. De convectoren zorgen voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverspreiding, waardoor u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Bovendien zijn de convectoren voorzien van voetsteunen, waardoor ze veilig en stabiel geplaatst kunnen worden. De convectoren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven. Dankzij de compacte afmetingen en het moderne design passen ze perfect in ieder interieur. Met de Handzame Elektrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen van Tesy bent u verzekerd van een comfortabele en warme omgeving, waar u ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen

De Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is geschikt voor ruimtes tot 26 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen wel of niet geschikt.

De Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen beschikt over 99 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is 120 cm breed, 45 cm hoog en 9 cm lang.

De plaatsing van de Handzame Electrische verwarming convectormet thermostaat en voetsteunen is: Vrijstaand.