1. Convectorkachel
  2. Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig

Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig

4.5/5

Deze Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurwit
Plaatsing

Omschrijving van de Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig

Met de Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig van Jocca hoef je je geen zorgen meer te maken over hoge energierekeningen. Deze innovatieve kachel biedt niet alleen warmte en comfort, maar is ook nog eens extreem zuinig in gebruik. Met zijn geavanceerde technologie zorgt hij ervoor dat je optimaal kunt genieten van een aangename temperatuur, zonder dat je portemonnee eronder lijdt. De convectorkachel is speciaal ontworpen om efficiënt warmte te verspreiden in elke ruimte. Dankzij zijn vrijstaande ontwerp is hij eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie, zodat je overal kunt genieten van zijn weldadige warmte. Daarnaast is hij uitgerust met extra functies zoals een instelbare thermostaat en een timer, waarmee je de temperatuur en werktijden naar wens kunt aanpassen. Zo kun je de kachel precies afstemmen op je behoeften en energie besparen wanneer dat nodig is. Met de Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig haal je niet alleen een duurzame verwarmingsoplossing in huis, maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur. Het strakke en moderne design past perfect bij elke inrichting, terwijl de compacte afmetingen ervoor zorgen dat hij niet te veel ruimte inneemt. Kortom, deze convectorkachel biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, energiezuinigheid en esthetiek. Waar wacht je nog op? Maak je huis warm en gez.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig

De Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig wel of niet geschikt.

De Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Elektrische Convector Kachel Vrijstaande- Extra Zuinig is: .