1. Convectorkachel
  2. Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App

Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App

4.5/5

Deze Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is geschikt voor een ruimte tot 23 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App zijn 96.20 cm breedte, 21 cm hoogte en 15.50 cm lengte. 

Specificaties Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App

De Eurom Alutherm Baseboard 1500 is niet zomaar een convectorkachel, het is een revolutionaire verwarmingsoplossing die perfect aansluit bij moderne interieurs. Met zijn slanke en elegante ontwerp zal deze kachel naadloos opgaan in elke ruimte. Maar dat is niet alles - deze innovatieve kachel wordt geleverd met een handige afstandsbediening en is zelfs te bedienen via de Eurom Smart App! Met een vermogen van 1500 Watt en drie vermogensselecties biedt de Alutherm Baseboard Heater ongeëvenaarde verwarmingsprestaties. Of je nu een snelle opwarming van de kamer wilt of een constante warmte gedurende de hele dag, deze kachel past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Dankzij de geavanceerde thermostaatfunctie zorgt de Alutherm Baseboard Heater ervoor dat de gewenste temperatuur altijd behouden blijft. Maar dat is nog niet alles, want met de handige afstandsbediening kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen. Stel de gewenste temperatuur in, pas het vermogen aan en geniet van ultiem comfort, zonder dat je op hoeft te staan van de bank. En als je echt het meeste uit deze kachel wilt halen, download dan de Eurom Smart App op je smartphone. Met deze app kun je niet alleen de kachel bedienen, maar ook de temperatuur regelen, timers instellen en zelfs de verwarming programmeren op basis van jouw dagelijkse routine. Met de Eurom Alutherm Baseboard 1500 haal je niet alleen een kachel in huis, maar een geavanceerd.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App

De Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is geschikt voor ruimtes tot 23 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App wel of niet geschikt.

De Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is 96.20 cm breed, 21 cm hoog en 15.50 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Alutherm Baseboard 1500Afstandsbediening Bedieningspaneel Eurom Smart App is: Vrijstaand, Wandmontage.