1. Elektrische kachel
  2. Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen

Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen

4.5/5

Deze Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is geschikt voor een ruimte tot 120 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen zijn 45.50 cm breedte, 79 cm hoogte en 52 cm lengte. 

Specificaties Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen

Type heaterStraalkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurGlanzend zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen

De Provence gaskachel voor binnen is een absolute eyecatcher in elke ruimte. Met zijn unieke design, dat doet denken aan een traditionele houtkachel, voegt deze robuuste gaskachel een vleugje elegantie en warmte toe aan je interieur. Deze gaskachel is gemaakt van hoogwaardig giet aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Dankzij het katalysator systeem is er geen schoorsteen nodig, waardoor je de kachel gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. De glanzende afwerking geeft de kachel een luxueuze uitstraling en maakt hem tot een ware blikvanger in elke ruimte. De Provence gaskachel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische keuze. Met zijn mobiele karakter kun je de warmte naar elke gewenste plek in je huis brengen. Of je nu wilt genieten van een knusse avond in de woonkamer of een gezellige sfeer wilt creëren in de slaapkamer, deze gaskachel staat altijd voor je klaar. Met zijn betrouwbare prestaties en gebruiksgemak is de Provence gaskachel een must-have voor iedereen die op zoek is naar warmte en stijl in één.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen

De Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is geschikt voor ruimtes tot 120 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen wel of niet geschikt.

De Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is een Straalkachel. Het vermogen van deze Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is 3000 tot 4000 watt.

De Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is 45.50 cm breed, 79 cm hoog en 52 cm lang.

De plaatsing van de Provence gaskachel voor binnen voor gasfles Glanzend- geen schoorsteen nodig op wielen is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels