1. Elektrische kachel
  2. Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70

Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70

4.5/5

Deze Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is geschikt voor een ruimte tot 45 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 zijn 17 cm breedte, 27 cm hoogte en 14 cm lengte. 

Specificaties Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

Kleurzwart/grijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel biedt niet alleen krachtige warmte, maar ook een compact formaat. Met een afmeting van slechts 26,2 cm is deze kachel perfect geschikt voor kleine ruimtes. Dankzij de geavanceerde PTC keramische verwarmingstechnologie kan deze kleine kachel verrassend sterke warmte afgeven, waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van een gezellige en warme omgeving. Deze compacte kachel is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. Met een vermogen van 70 watt zorgt hij voor een efficiënte verwarming zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening. Bovendien past hij perfect op je bureau of nachtkastje, waardoor je altijd de warmte binnen handbereik hebt. Het verborgen draaghandvat maakt het gemakkelijk om de kachel te verplaatsen tussen verschillende ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, studeerkamer, keuken, kantoor en meer. Of je nu 's avonds wilt ontspannen met een goed boek, 's ochtends wilt opwarmen tijdens het werken of gewoon wat extra warmte nodig hebt in een kleine ruimte, de Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel is de perfecte keuze. Met zijn krachtige warmteafgifte en compacte formaat biedt hij het beste van beide werelden. Geniet van de gezelligheid en warmte die deze kachel te bieden heeft, waar je ook bent in huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is geschikt voor ruimtes tot 45 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 wel of niet geschikt.

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is 17 cm breed, 27 cm hoog en 14 cm lang.

De plaatsing van de Intelectro Elektrische Kachel Compacte Keramische Kachel Krachtige Warmte in een Klein Formaat Energiezuinig 70 is: Vrijstaand.