1. Oliekachel
  2. Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel

Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel

4.5/5

Deze Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is geschikt voor een ruimte tot 68 m². Je hebt de keuze uit 10 warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel zijn 43.50 cm breedte, 31.50 cm hoogte en 43.70 cm lengte. 

Specificaties Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt, 4000 watt en meer

 

KleurSilver
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing voor verschillende ruimtes. Of je nu je huis, hobbyruimte, schuur wilt verwarmen of een gezellige warmte wilt creëren tijdens het kamperen, deze kachel is perfect geschikt voor al deze toepassingen. Met deze kachel heb je geen stopcontact nodig, wat hem zeer handig maakt voor gebruik op verschillende locaties. Het enige wat je nodig hebt is petroleum, waardoor je niet afhankelijk bent van een elektriciteitsbron. Dit maakt de Zibro Laserkachel LC 140 een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld het verwarmen van een tuinhuisje of schuur waar geen elektriciteit beschikbaar is. Daarnaast is deze kachel ook ideaal voor gebruik tijdens het kamperen. Als je op zoek bent naar een gezellige en warme sfeer tijdens je kampeeravonturen, dan is deze kachel de perfecte metgezel. Hij is draagbaar, gemakkelijk mee te nemen en zorgt voor een aangename warmte, zelfs in de koudste nachten. Met de Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel geniet je van een efficiënte verwarming, waar je ook bent. Of je nu thuis bent, aan het klussen bent in je schuur of geniet van de natuur tijdens het kamperen, deze kachel zorgt altijd voor een comfortabele en warme omgeving.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is geschikt voor ruimtes tot 68 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel wel of niet geschikt.

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel beschikt over 10 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is 3000 tot 4000 watt, 4000 watt en meer.

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is 43.50 cm breed, 31.50 cm hoog en 43.70 cm lang.

De plaatsing van de Zibro Laserkachel LC 140 Petroleumkachel is: Vrijstaand.