1. Oliekachel
  2. Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer

Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer

4.5/5

Deze Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer zijn 483 cm breedte, 665 cm hoogte en 143 cm lengte. 

Specificaties Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer

Met de Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator geniet je snel van behaaglijke warmte op koele dagen. Deze compacte verwarming is gemakkelijk te bedienen en zorgt voor een aangename temperatuur in elke ruimte. Dankzij de afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om de instellingen aan te passen. Met een temperatuurbereik van 5 tot 35°C kun je de warmte precies naar wens reguleren. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer, werken in je thuiskantoor of slapen in de slaapkamer, met de Klarstein Thermaxx Heatstream heb je altijd de perfecte temperatuur. Bovendien is deze olieradiator uitgerust met een handige 24-uurs timer, zodat je de verwarming kunt programmeren om automatisch aan en uit te gaan op de gewenste tijden. De Klarstein Thermaxx Heatstream is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het slanke ontwerp past moeiteloos in elk interieur en neemt weinig ruimte in beslag. De radiator is voorzien van 9 verwarmingselementen en een ingebouwde ventilator, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid en de hele ruimte snel opwarmt. Kortom, met de Klarstein Thermaxx Heatstream geniet je van een comfortabele warmte en een moderne uitstraling in elke kamer van je huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer

De Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer wel of niet geschikt.

De Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is 483 cm breed, 665 cm hoog en 143 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein Thermaxx Heatstream olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h timer is: .