1. Convectorkachel
  2. VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat

VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat

4.5/5

Deze VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en 1.20 cm lengte. 

Specificaties VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat

Ben je op zoek naar een elektrische bijverwarming? Dan is het VH infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat in veel gevallen de perfecte keuze. Dit verwarmingspaneel is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren, woonkamers, gangen, hobbyruimtes of badkamers. Het strak vormgegeven paneel heeft een witte vlakke voorzijde met een witte rand en is gemaakt van duurzaam aluminium aan de achterzijde en rand. Ook is er een speciale IR-plaat aan de voorzijde toegevoegd om de infraroodstraling te versterken. De achterzijde is bovendien afgewerkt in het wit, waardoor het paneel ook als vrijstaand element een prachtige uitstraling heeft. Dankzij de slimme geïntegreerde thermostaat en wifi functionaliteit is dit paneel een echte Plug&Heat oplossing. De thermostaatbediening is geïntegreerd in de voorzijde van het infraroodpaneel, wat een moderne en minimalistische uitstraling geeft. Bovendien kan het paneel worden bediend via een app, waardoor je het overal met internettoegang kunt regelen. Met dit VH infrarood paneel geniet je niet alleen van een efficiënte en comfortabele warmte, maar ook van een stijlvol design en gebruiksgemak. Het is de ideale toevoeging aan elk interieur.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat

De VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat wel of niet geschikt.

De VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is 500 tot 1000 watt.

De VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is 120 cm breed, 60 cm hoog en 1.20 cm lang.

De plaatsing van de VH Infrarood paneel SuperiaWifi functie Thermostaat is: Vrijstaand, Wandmontage.