1. Convectorkachel
  2. Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch

Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch

4.5/5

Deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch zijn 53 cm breedte, 26.50 cm hoogte en 10 cm lengte. 

Specificaties Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch

Voeg een vleugje warmte en stijl toe aan uw leefruimte met de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau. Deze elegante elektrische kachel is de perfecte aanvulling op uw interieur, of u nu thuis bent of op kantoor. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk op uw bureau, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur terwijl u werkt. Met drie warmtestanden en een vermogen van 1200W, kunt u de warmte precies aanpassen aan uw behoeften. Of het nu een koude winterdag is of gewoon wat extra warmte nodig heeft, deze kachel zorgt voor een comfortabele omgeving. Het quartz verwarmingselement zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding, zodat u snel kunt ontspannen en genieten van de gezelligheid. De Urban Living Quartz Heater is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke design en strakke afwerking past hij perfect in elke moderne inrichting. De kachel is voorzien van een handige draaiknop om de warmtestanden te regelen en een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting voor uw gemoedsrust. Kortom, met deze elektrische heater kunt u het hele jaar door genieten van een warme en comfortabele omgeving, waar u ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch wel of niet geschikt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is 1000 tot 1500 watt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is 53 cm breed, 26.50 cm hoog en 10 cm lang.

De plaatsing van de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 3 Warmtestanden 1200WKachel Verwarming Electrisch is: Vrijstaand.