1. Convectorkachel
  2. SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

4.5/5

Deze SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming zijn 27 cm breedte, 54 cm hoogte en 79 cm lengte. 

Specificaties SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is de perfecte toevoeging aan jouw huis om een warme en gezellige sfeer te creëren. Met zijn energiezuinige eigenschappen zorgt deze elektrische kachel niet alleen voor comfort, maar ook voor besparingen op je energierekening. Dit nieuwe model van SensaHome is speciaal ontworpen met jouw portemonnee in gedachten. Dankzij de geavanceerde technologie en het gebruik van keramisch materiaal, verwarmt de kachel efficiënt en gelijkmatig de ruimte, waardoor je snel kunt genieten van een aangename temperatuur. De thermostaatfunctie stelt je in staat om de gewenste temperatuur in te stellen en de kachel zal automatisch aan- en uitschakelen om de gewenste temperatuur te behouden. Deze staande verwarming is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het slanke ontwerp past perfect in elke kamer en voegt een vleugje moderniteit toe aan je interieur. Bovendien is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met de SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming kun je het hele jaar door genieten van een comfortabele en warme omgeving in je huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming wel of niet geschikt.

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is een Convectorkachel. Het vermogen van deze SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is 27 cm breed, 54 cm hoog en 79 cm lang.

De plaatsing van de SensaHome HY-200C Staande Verwarming Elektrische Convectorkachel met Thermostaat Keramische Verwarming is: Vrijstaand.