1. Elektrische kachel
  2. Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar

Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar

4.5/5

Deze Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar zijn 12 cm breedte, 17 cm hoogte en 53 cm lengte. 

Specificaties Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar

Type heaterStraalkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar

De Tristar KA-5010 is een essentieel apparaat dat je badkamerervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn veelzijdige functies en slimme ontwerp zorgt deze elektrische kachel voor een aangename warmte na elke douchebeurt. Dankzij de twee instelbare warmtestanden van 600 en 1200 Watt kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu behoefte hebt aan een snelle opwarming of een constante warmte, deze kachel biedt het allemaal. Een uniek kenmerk van de Tristar KA-5010 is zijn kantelbare ontwerp, waardoor je de warmte direct kunt richten waar je het nodig hebt. Hierdoor kun je niet alleen genieten van een warme badkamer, maar ook van een gerichte warmtebron voor andere ruimtes in huis. De kachel wordt eenvoudig aan de muur bevestigd, wat zorgt voor een veilige en stabiele installatie. Met de Tristar KA-5010 elektrische kachel hoef je nooit meer te vrezen voor een koude badkamer. Geniet van het comfort en de warmte die deze kachel biedt, en maak van elke douchebeurt een aangename ervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar

De Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar wel of niet geschikt.

De Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is een Straalkachel. Het vermogen van deze Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is 1000 tot 1500 watt.

De Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is 12 cm breed, 17 cm hoog en 53 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Straalkachel KA-5010 Elektrische kachel Kantelbaar is: Wandmontage.