1. Elektrische kachel
  2. Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

4.5/5

Deze Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is geschikt voor een ruimte tot 23 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie zijn 20 cm breedte, 62 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Met de Elektrische kachel van 2000 Watt kun je binnen enkele minuten genieten van een aangename kamertemperatuur tot wel 30 °C. Deze kachel is voorzien van een krachtig warmte-element dat efficiënt en snel opwarmt, waardoor je direct kunt genieten van een comfortabel verwarmde ruimte. Dankzij de 80° oscillatiefunctie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, zodat elke hoek van de kamer wordt verwarmd. Deze keramische ventilatorkachel is niet alleen geschikt als bijverwarming, maar kan ook dienen als hoofdverwarming in kleinere ruimtes. De kachel beschikt over een handige afstandsbediening, waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur en oscillatiesnelheid kunt instellen, zonder dat je op hoeft te staan. Daarnaast is de kachel voorzien van een timerfunctie, waarmee je zelf kunt bepalen hoelang de kachel aan moet blijven staan. Zo kun je energie besparen en de kachel automatisch uitschakelen wanneer je niet meer in de ruimte bent. De Elektrische Kachel met afstandsbediening en timerfunctie is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven. Met zijn moderne design past hij perfect in elk interieur. Daarnaast is de kachel voorzien van handige extra's, zoals een oververhittingsbeveiliging en een kantelbeveiliging, waardoor je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze kachel biedt. Kortom, met deze elektrische.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

De Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is geschikt voor ruimtes tot 23 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie wel of niet geschikt.

De Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is 20 cm breed, 62 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de Elektrische kachel 2000 Watt- Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie is: Vrijstaand.