1. Elektrische kachel
  2. Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend

Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend

4.5/5

Deze Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend zijn 13.60 cm breedte, 20.80 cm hoogte en 13.40 cm lengte. 

Specificaties Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend

Type heaterKeramische kachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend

Heb je genoeg van de kou tijdens die lange dagen studeren of werken? Dan is het tijd om de elektrische kachel van Auronic te bestellen. Deze kachel is niet alleen fluisterstil, maar heeft ook een indrukwekkend bereik van maar liefst 10m2. Je kunt kiezen uit drie verschillende verwarmingsstanden, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. Het LED indicatielicht maakt het gemakkelijk om te zien welke stand is ingeschakeld, waardoor je nooit meer hoeft te raden of de kachel aan staat. Veiligheid is een prioriteit bij Auronic en dat is te merken aan de bescherming tegen oververhitting en de automatische uitschakeling bij omvallen. Met deze ventilatorkachel hoef je je dus geen zorgen te maken over brandgevaar. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen naar kantoor, naar huis of zelfs naar de camping. Zo kun je overal genieten van de warmte en comfort die deze handige kachel biedt. Bestel vandaag nog de elektrische kachel van Auronic en zeg vaarwel tegen de kou!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend

De Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend wel of niet geschikt.

De Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is 500 tot 1000 watt.

De Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is 13.60 cm breed, 20.80 cm hoog en 13.40 cm lang.

De plaatsing van de Auronic Elektrische Kachel Ventilatorkachel 3 StandenLED Indicatie Roterend is: Vrijstaand.