1. Elektrische kachel
  2. Eurom Safe T Keramische kachel

Eurom Safe T Keramische kachel

4.5/5

Deze Eurom Safe T Keramische kachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Eurom Safe T Keramische kachel zijn 10 cm breedte, 31.50 cm hoogte en 19.30 cm lengte. 

Specificaties Eurom Safe T Keramische kachel

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurmulticolor
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Eurom Safe T Keramische kachel

De Eurom Safe-T Keramische kachel is de perfecte toevoeging aan jouw huis tijdens de koude wintermaanden. Met zijn compacte formaat is deze kachel gemakkelijk te verplaatsen en past hij in elke ruimte. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine formaat, want deze keramische kachel is zeer krachtig. De Safe-T Keramische kachel beschikt over een thermostaat, waardoor je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen en altijd kunt genieten van de ideale warmte. Met de 2 instelmogelijkheden van 1000-2000 Watt kun je de warmte aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte. Daarnaast heeft deze kachel ook een handige zwenkfunctie, waardoor hij de warmte gelijkmatig door de hele ruimte kan verspreiden. Zo hoef je nooit meer in een koude hoek te zitten! Met de Eurom Safe-T Keramische kachel ben je verzekerd van een snelle en efficiënte verwarming. Dankzij zijn moderne design en gebruiksvriendelijke functies is deze kachel niet alleen een praktische oplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Geniet van de heerlijke warmte en het comfort dat deze kachel te bieden heeft, terwijl je ontspant in jouw gezellige en verwarmde omgeving.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eurom Safe T Keramische kachel

De Eurom Safe T Keramische kachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eurom Safe T Keramische kachel wel of niet geschikt.

De Eurom Safe T Keramische kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eurom Safe T Keramische kachel is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Eurom Safe T Keramische kachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Eurom Safe T Keramische kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Eurom Safe T Keramische kachel is 10 cm breed, 31.50 cm hoog en 19.30 cm lang.

De plaatsing van de Eurom Safe T Keramische kachel is: Vrijstaand.