1. Convectorkachel
  2. Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos

Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos

4.5/5

Deze Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is geschikt voor een ruimte tot 9 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos zijn 1.10 cm breedte, 60 cm hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos

Met de Tristar KA-5090 Infrarood Paneelverwarming betreed je een wereld van comfort, efficiëntie en stijl. Deze geavanceerde verwarming is uitgerust met innovatieve infraroodtechnologie die zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding in elke ruimte. Dankzij het strakke en moderne design past deze paneelverwarming perfect in elk interieur, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Wat deze paneelverwarming echt uniek maakt, is de combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met een vermogen van 500 watt zorgt deze verwarming voor een snelle opwarming van de ruimte, terwijl het geruisloze ontwerp ervoor zorgt dat je volledig kunt genieten van de warmte zonder enige storende geluiden. Daarnaast is de Tristar KA-5090 voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een thermostaat, waardoor je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen en je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Kortom, de Tristar KA-5090 Infrarood Paneelverwarming is de ideale verwarmingsoplossing voor iedereen die comfort, efficiëntie en stijl belangrijk vindt. Met zijn geavanceerde technologie, strakke design en geruisloze werking, biedt deze paneelverwarming een unieke ervaring die verder gaat dan het alledaagse. Voeg een vleugje luxe toe aan je interieur en geniet het hele jaar door van een aangename warmte met de Tristar KA-5090.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos

De Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is geschikt voor ruimtes tot 9 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos wel of niet geschikt.

De Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is 0 tot 500 watt.

De Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is 1.10 cm breed, 60 cm hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Infrarood Paneelverwarming KA-5090 Modern Geruisloos is: Vrijstaand.