1. Convectorkachel
  2. Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat

Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat

4.5/5

Deze Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 23 m². Je hebt de keuze uit 40 warmtestanden. De afmetingen van deze Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat zijn 4 cm breedte, 43 cm hoogte en 136 cm lengte. 

Specificaties Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleur2500Watt
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat

Met de Eldom convector elektrische verwarming met elektronische instelbare thermostaat kunt u op een veilige, snelle en efficiënte manier uw huis verwarmen. Deze elektrische wandconvector is de perfecte oplossing voor elke ruimte. Dankzij het slanke ontwerp kan hij gemakkelijk aan elke muur worden gemonteerd, waardoor hij niet alleen functioneel is maar ook een esthetische toevoeging aan uw interieur vormt. Met de digitale bediening kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Het geavanceerde beheersysteem zorgt voor een optimale en gelijkmatige warmteoverdracht, waardoor u kunt genieten van een enorm warmtecomfort. Of u nu wilt ontspannen in de woonkamer, werken in uw thuiskantoor of comfortabel wilt slapen in uw slaapkamer, deze elektrische verwarming zorgt altijd voor de perfecte temperatuur. Daarnaast is deze Eldom convector elektrische verwarming ook nog energiezuinig. Met zijn efficiënte verwarmingstechnologie en elektronische instelbare thermostaat kunt u energie besparen zonder in te leveren op comfort. Zo kunt u niet alleen genieten van een aangename warmte, maar ook uw energierekening verlagen. Kies daarom voor de Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat en verwarm uw huis op een veilige, snelle en efficiënte manier.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat

De Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 23 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat wel of niet geschikt.

De Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat beschikt over 40 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is 4 cm breed, 43 cm hoog en 136 cm lang.

De plaatsing van de Eldom convector elektrische verwarmingmet elektronische instelbare thermostaat is: Wandmontage.