1. Convectorkachel
  2. Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen

Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen

4.5/5

Deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen zijn 120 cm breedte, 45 cm hoogte en 9 cm lengte. 

Specificaties Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt

 

KleurWit 3000
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen

De Tesy 3000W elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is de ideale metgezel om je caravan te verwarmen. Met zijn compacte formaat en handige ontwerp is deze convector gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Of je nu in een Tiny House verblijft, een studentenkamer hebt, thuis of op kantoor werkt, deze convector is ook perfect geschikt voor kleine ruimtes en kan zelfs op de werkvloer worden gebruikt. Deze elektrische convector van Tesy zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming in elke ruimte. De ingebouwde mechanische thermostaat zorgt ervoor dat je de temperatuur eenvoudig kunt regelen en aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Daarnaast zijn er handige voetsteunen aanwezig, zodat je de convector veilig en stabiel kunt plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wiebelen of omvallen. Met een vermogen van 3000W verwarmt deze convector snel en effectief, waardoor je binnen no-time kunt genieten van een aangename warmte. De Tesy 3000W elektrische verwarming convector is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn slanke en moderne ontwerp. Kies voor comfort en gemak met deze betrouwbare en veelzijdige verwarmingsoptie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen wel of niet geschikt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is 2500 tot 3000 watt, 3000 tot 4000 watt.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is 120 cm breed, 45 cm hoog en 9 cm lang.

De plaatsing van de Tesy 3000W, Elektrische verwarming convector met mechanische thermostaat en voetsteunen is: Vrijstaand.