1. Convectorkachel
  2. VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi

VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi

4.5/5

Deze VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is geschikt voor een ruimte tot 3 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi zijn 60 cm breedte, 60 cm hoogte en 1.20 cm lengte. 

Specificaties VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi

Heb je behoefte aan elektrische bijverwarming? Dan is het Superia Infrarood verwarmingspaneel in de meeste gevallen de juiste keuze voor jou. Dit infrarood paneel is perfect geschikt voor verschillende ruimtes, zoals kantoren, woonkamers, gangen, hobbyruimtes en zelfs badkamers. Het VH infrarood paneel heeft een strakke vormgeving met een witte vlakke voorkant en een witte rand. De achterkant en rand zijn gemaakt van duurzaam aluminium, terwijl aan de voorkant een speciale IR-plaat is toegevoegd om de infraroodstraling te verhogen. De achterkant is bovendien wit afgewerkt, waardoor het infrarood paneel ook in een vrijstaande opstelling een prachtige uitstraling heeft. Dankzij de slimme geïntegreerde thermostaat en Wifi-functionaliteit is dit paneel een echte Plug&Heat-oplossing. De thermostaatbediening is geïntegreerd aan de voorkant van het infraroodpaneel, wat zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling. Daarnaast kan het paneel ook worden bediend via een app, waardoor je het overal ter wereld kunt bedienen zolang je toegang hebt tot internet. Met deze handige toevoeging kun je de temperatuur eenvoudig regelen en ervoor zorgen dat je altijd thuiskomt in een warme en comfortabele omgeving. Investeer in dit VH infrarood paneel Superia en geniet van de voordelen van efficiënte, stijlvolle en slim.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi

De VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is geschikt voor ruimtes tot 3 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi wel of niet geschikt.

De VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is 0 tot 500 watt.

De VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is 60 cm breed, 60 cm hoog en 1.20 cm lang.

De plaatsing van de VH Infrarood paneel SuperiaGeïntegreerde thermostaat Smart Home Wifi is: Vrijstaand, Wandmontage.