1. Ventilatorkachel
  2. Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening

Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening

4.5/5

Deze Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening zijn 30 cm breedte, 85 cm hoogte en 30 cm lengte. 

Specificaties Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening

Wanneer een kleine kachel niet voldoende is of de huidige kachel te veel ruimte inneemt, kies dan voor de slanke en elegante TSA8051 torenventilatorkachel van Teesa. Deze kachel is voorzien van een prachtige openhaard-imitatie, wat zorgt voor een geweldige sfeer in elke kamer. In tegenstelling tot klassieke spiraalverwarmingen, maakt deze keramische ventilatorkachel gebruik van een veiliger en duurzamer verwarmingselement. Zelfs nadat de kamer ventilator is uitgeschakeld, blijft de kamer nog enige tijd verwarmd. De TSA8051 heeft twee verwarmingsvermogens: 1.000 en 2.000 Watt. Daarnaast is er ook een derde modus beschikbaar, waarbij de kachel koude lucht blaast. Met de thermostaatfunctie (18-45°C) kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, waarna de kachel deze constant zal behouden door de afwisselende werking van de ventilator en het verwarmingselement. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de TSA8051 eenvoudig bedienen vanaf elke plek in de kamer. Daarnaast beschikt de kachel over een handige timerfunctie, waarmee u de verwarming automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde periode. De compacte en moderne vormgeving van deze ventilatorkachel maakt het een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Bovendien is de TSA8051 voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening

De Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is 30 cm breed, 85 cm hoog en 30 cm lang.

De plaatsing van de Teesa TSA8051 Keramische ventilatorkachel met openhaard-imitatie en afstandsbediening is: Vrijstaand.