1. Ventilatorkachel
  2. Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2

Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2

4.5/5

Deze Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 zijn 50 cm breedte, 30 cm hoogte en 200 cm lengte. 

Specificaties Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart Geel
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2

Ben je het zat om de koude wintermaanden door te brengen in een schuur of werkplaats die altijd zo koud is dat het bijna vriest? Dan is deze krachtige elektrische heater de perfecte oplossing voor jou. Deze heater is speciaal ontworpen om ruimtes tot wel 25 m2 te verwarmen, zodat je snel een comfortabele temperatuur kunt creëren in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of schuur. Met deze verwarming kun je eindelijk genieten van een warme en gezellige omgeving, zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar. Deze heater biedt niet alleen krachtige verwarming, maar ook gebruiksgemak. Met de 2 instelbare standen kun je zelf bepalen op welke temperatuur je de kamer wilt hebben. Of je nu wat extra warmte nodig hebt tijdens het werken in je schuur of juist een aangename temperatuur wilt creëren in je slaapkamer, deze heater biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Daarnaast heeft de heater een strak en modern design, waardoor hij naadloos past in elk interieur. Met de Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 hoef je nooit meer te vrezen voor de kou. Geniet van de warmte en comfort die deze heater biedt, waar je ook bent in huis. Bestel hem vandaag nog en maak de wintermaanden aangenamer dan ooit tevoren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2

De Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 wel of niet geschikt.

De Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is 50 cm breed, 30 cm hoog en 200 cm lang.

De plaatsing van de Benson Straalkachel en Verwarming Elektrische heatervoor ruimte 20 m2 is: Vrijstaand.