1. Ventilatorkachel
  2. Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening

Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening

4.5/5

Deze Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening zijn 11 cm breedte, 18 cm hoogte en 11 cm lengte. 

Specificaties Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening

Met de Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer en Afstandsbediening kun jij altijd genieten van een warm en gezellig huis, zelfs tijdens de koudste dagen. Met een vermogen van 500W biedt deze handige heater verschillende standen en ingebouwde veiligheidsmaatregelen, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor iedere woning. Deze compacte heater kan eenvoudig worden gebruikt om de temperatuur in jouw huis te reguleren, met een instelbereik tussen de 15℃ en 32℃. Of je nu de voorkeur geeft aan een aangename warmte tijdens de wintermaanden of juist een frisse bries tijdens de zomer, deze heater past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. De ingebouwde PTC keramische elementen zorgen voor een snelle en gelijkmatige verwarming, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van de gewenste temperatuur in elke kamer van je huis. Met de handige timerfunctie kun je de heater eenvoudig programmeren om automatisch in- en uit te schakelen op de gewenste tijden, waardoor je energie bespaart en altijd thuiskomt in een comfortabele omgeving. Bovendien wordt deze heater geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen vanuit je luie stoel. Of je nu wilt ontspannen op de bank of productief wilt werken in je thuiskantoor, met de Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer en Afstandsbediening.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening

De Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is 11 cm breed, 18 cm hoog en 11 cm lang.

De plaatsing van de Ninzer Mini Stopcontact-Verwarming Heater met Timer, Afstandsbediening is: Wandcontactdoos.