1. Convectorkachel
  2. Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel

Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel

4.5/5

Deze Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 0 warmtestanden. De afmetingen van deze Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel zijn 0 cm breedte, 0 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is een krachtige en efficiënte verwarmingsoptie voor uw huis. Met een vermogen van 2400 Watt zorgt deze convectiekachel voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warmte in elke kamer. Dankzij de brede grill wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving. Deze kachel is voorzien van een regelbare thermostaat, waarmee u de temperatuur naar wens kunt instellen. Daarnaast heeft het ook een vorstvrijstand, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over bevriezing in de koudere maanden. De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel heeft ook een oververhittingsbeveiliging, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Met een lengte van 1,2 meter is de kabel voldoende lang om de kachel op de gewenste plek te plaatsen. Bovendien heeft het handvatten, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Het zwarte design geeft een moderne uitstraling aan uw interieur. Met een gewicht van 4 kg is het ook licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende kamers in uw huis. De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is geschikt voor kamers tot en met 30 m², waardoor het een ideale keuze is voor slaapkamers, woonkamers, kantoren en meer. Met het indicatielampje en de power LED kunt u gemakkelijk zien wanneer de.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel wel of niet geschikt.

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel beschikt over 0 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is 2000 tot 2500 watt.

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is 0 cm breed, 0 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Rowenta Convector Vectissimo CO3030 Kachel is: Vrijstaand.