1. Elektrische kachel
  2. Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies

Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies

4.5/5

Deze Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies zijn 0 cm breedte, 56.50 cm hoogte en 23.50 cm lengte. 

Specificaties Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurGrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies

Met de Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies hoef je nooit meer te bibberen van de kou. Deze krachtige kachel met een vermogen van 2000 Watt zorgt ervoor dat je comfortabel de winterdagen doorkomt. De keramische elementen zorgen voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warme lucht in de ruimte. Wat deze kachel echt uniek maakt, is de ventilatorfunctie. Hierdoor wordt de warme lucht niet alleen verspreid, maar wordt de hele kamer op een aangename temperatuur gebracht. Je kunt zelf de gewenste instellingen kiezen, dankzij de drie verstelbare functies. Door de kachel te laten draaien, krijg je een gelijkmatige verspreiding van warme lucht. Wil je alleen de ventilator gebruiken voor verkoeling? Dat kan ook! En met de warmtestand kun je de temperatuur precies afstellen naar jouw voorkeur. De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is niet alleen een efficiënte verwarmingsbron, maar ook nog eens een elegant en compact ontwerp dat in elk interieur past. Daarnaast beschikt de kachel over een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, zodat je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte. Kortom, met deze kachel ben je verzekerd van een comfortabele en gezellige winter.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies

De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies wel of niet geschikt.

De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is 0 cm breed, 56.50 cm hoog en 23.50 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Elektrische Toren Kachel KA-5036 Keramisch Diverse functies is: Vrijstaand.