1. Ventilatorkachel
  2. Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder

Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder

4.5/5

Deze Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is geschikt voor een ruimte tot 8 m². Je hebt de keuze uit 4 warmtestanden. De afmetingen van deze Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder zijn 0 cm breedte, 49 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

Kleurwhite
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder

De Steba BS1800 Touch is een geweldige toevoeging aan je badkamer. Deze ventilatorkachel is speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes en heeft een modern design. Met het aanraakgevoelige display is het bedienen van de kachel super eenvoudig. Bovendien is hij uitgerust met een handige aanwezigheidssensor, wat betekent dat de kachel alleen aanslaat wanneer je daadwerkelijk in de kamer bent. Dit zorgt ervoor dat de kachel energiezuinig is. De programmeerbare timer is een handige functie die ervoor zorgt dat je elke dag kunt genieten van een warme badkamer. Daarnaast heeft de Steba BS1800 een handdoekhouder, waardoor je je handdoek gemakkelijk kunt drogen. Voor gebruik in de badkamer is het echter belangrijk om eerst de handleiding te raadplegen om te bepalen waar je de kachel precies kunt plaatsen. De BS1800 is ontwikkeld in Duitsland en wordt geproduceerd in Europa, wat staat voor uitstekende kwaliteit. Naast de programmeerbare timer en de handdoekhouder, heeft deze ventilatorkachel nog andere handige kenmerken. Zo is hij erg stil, kan hij aan de muur worden gemonteerd en heeft hij een traploos regelbare thermostaat. Met de touch bediening en het duidelijke display is het instellen van de kachel een fluitje van een cent. Bovendien heeft de kachel een erg dunne constructie en is hij dubbel geïsoleerd met oververhittingsbeveiliging. Het wasbare stoffilter zorgt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder

De Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is geschikt voor ruimtes tot 8 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder wel of niet geschikt.

De Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder beschikt over 4 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is 1500 tot 2000 watt.

De Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is 0 cm breed, 49 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de Steba BS1800 Ventilatorkachel Waterbestendig IP24 Handdoekhouder is: Wandmontage.