1. Elektrische kachel
  2. Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt

Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt

4.5/5

Deze Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt zijn 14 cm breedte, 15 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt

Met de Roberts & Co Luxe elektrische kachel van 1200Watt ben je verzekerd van warmte en comfort tijdens de koude winterdagen. Deze kachel is speciaal ontworpen om je huis efficiënt te verwarmen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening. Deze elektrische kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne en slanke ontwerp past perfect in elk interieur en voegt een vleugje luxe toe aan je huis. Daarnaast is de kachel voorzien van een ventilatorfunctie, waardoor de warme lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Zo geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van een gezellige en knusse sfeer. Met een vermogen van 1200Watt verwarmt deze kachel moeiteloos een middelgrote tot grote ruimte. Dankzij de instelbare thermostaat kun je de gewenste temperatuur eenvoudig regelen en behouden. Bovendien beschikt de kachel over verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de warmte en hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke risico's. Breng warmte en comfort in je huis met de Roberts & Co Luxe elektrische kachel. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze kachel zorgt voor een aangename temperatuur en een gezellige sfeer. Vergeet de hoge energiere.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt

De Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt wel of niet geschikt.

De Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is 1000 tot 1500 watt.

De Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is 14 cm breed, 15 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Roberts co Luxe elektrische kachel 1200Watt is: Vrijstaand.