1. Elektrische kachel
  2. Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van

Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van

4.5/5

Deze Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van zijn 14 cm breedte, 29 cm hoogte en 19 cm lengte. 

Specificaties Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van

Met de Tristar KA-5074 keramische ventilatorkachel zul je nooit meer last hebben van de kou. Deze elektrische kachel met een vermogen van 1800 Watt is de perfecte metgezel voor de koude winterdagen. De geïntegreerde ventilator zorgt ervoor dat de verwarmde lucht gelijkmatig door de kamer wordt verspreid, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Deze kachel heeft niet alleen een draaifunctie, waardoor hij de warmte gelijkmatig door de hele ruimte kan verspreiden, maar ook een handige timerfunctie. Je kunt de kachel instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode, zodat je energie kunt besparen en je geen zorgen hoeft te maken dat je hem vergeet uit te zetten. Daarnaast kun je met de drie verstelbare functies de kachel ook gebruiken als ventilator, perfect voor de warmere maanden. De Tristar KA-5074 keramische ventilatorkachel is niet alleen praktisch, maar ook veilig in gebruik. Hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over mogelijke risico's. Dankzij het compacte en moderne design past deze kachel perfect in elke kamer en is hij gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, met de Tristar KA-5074 keramische ventilatorkachel ben je altijd verzekerd van een warm en comfortabel huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van

De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van wel of niet geschikt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is 1500 tot 2000 watt.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is 14 cm breed, 29 cm hoog en 19 cm lang.

De plaatsing van de Tristar Elektrische Kachel KA-5074 Keramische ventilatorkachel Draaifunctie Timer Geschikt voor verwarmen van is: Vrijstaand.