1. Gaskachel
  2. Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes

Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes

4.5/5

Deze Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is geschikt voor een ruimte tot 44 m². Je hebt de keuze uit 6 warmtestanden. De afmetingen van deze Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes zijn 44 cm breedte, 72 cm hoogte en 42 cm lengte. 

Specificaties Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes

Type heaterGaskachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes

De Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en warme sfeer in huis. Of je nu wilt genieten van een ontspannen avond onder de veranda, een knusse avond in de serre of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan je tuinhuisje, deze mobiele gaskachel is de perfecte oplossing. Met zijn sfeervolle vlam en kolen zorgt de Qlima GH 8034 voor niet alleen warmte, maar ook voor een unieke en gezellige ambiance. De kachel beschikt over 6 verschillende warmtestanden, waardoor je altijd de gewenste temperatuur kunt instellen. Met een maximaal vermogen van 3,4 kW en een bereik tot 110 m³, kun je er zeker van zijn dat deze gaskachel je ruimte snel en efficiënt zal verwarmen. Daarnaast is de Qlima GH 8034 ook nog eens erg praktisch. Hij is voorzien van wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Of je nu wilt genieten van de warmte en sfeer in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de keuken, met deze mobiele gaskachel kan het allemaal. Bovendien is de kachel ook nog eens veilig in gebruik, dankzij de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en de vlambewaking. Met de Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel haal je niet alleen een stijlvol en functioneel apparaat in huis, maar ook een bron.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes

De Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is geschikt voor ruimtes tot 44 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes wel of niet geschikt.

De Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes beschikt over 6 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is een Gaskachel. Het vermogen van deze Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is 3000 tot 4000 watt.

De Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is 44 cm breed, 72 cm hoog en 42 cm lang.

De plaatsing van de Qlima GH 8034 Mobiele GaskachelSfeervlam en kolen Met Wieltjes is: Vrijstaand.