1. Convectorkachel
  2. Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming

Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming

4.5/5

Deze Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming zijn 5.50 cm breedte, hoogte en 60 cm lengte. 

Specificaties Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming

Type heaterConvectorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

Kleurwit | kort
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming

De Prem-I-Air EH1714 is een elektrische buisverwarming die niet alleen efficiënt werkt, maar ook een laag verbruik van slechts 80 watt heeft. Met een indrukwekkende lengte van 60 cm kan deze buisverwarming gemakkelijk elke ruimte verwarmen. Of het nu in de badkamer is, in een dierenverblijf of zelfs in een serre, deze verwarming is de perfecte keuze. Een van de geweldige kenmerken van de Prem-I-Air EH1714 is dat hij waterbestendig is met een IP55-classificatie. Dit betekent dat hij veilig kan worden gebruikt in vochtige omgevingen zoals badkamers, zonder enig risico op beschadiging. Dus terwijl u geniet van een warme en ontspannende douche, kan deze buisverwarming de hele ruimte verwarmen en een gezellige sfeer creëren. Bovendien is deze buisverwarming ideaal voor verschillende toepassingen. Of het nu in uw schuur, hobbyruimte of zelfs in een kas is, deze verwarming biedt de perfecte oplossing om de temperatuur op peil te houden. Met zijn lage energieverbruik kunt u genieten van de warmte zonder zich zorgen te maken over hoge energiekosten. Dus waar wacht u nog op? Kies voor de Prem-I-Air EH1714 en geniet van een warm en comfortabel verblijf, waar u ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming

De Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming wel of niet geschikt.

De Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is 0 tot 500 watt.

De Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: .

De Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is 5.50 cm breed, hoog en 60 cm lang.

De plaatsing van de Prem-I-Air EH1714 Elektrische buisverwarming is: Vrijstaand.