1. Convectorkachel
  2. Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening

Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening

4.5/5

Deze Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening zijn 60 cm breedte, 66 cm hoogte en 22 cm lengte. 

Specificaties Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurDonkerbruin
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening

De elegante Kaprun elektrische haardsteen-decoratie van Klarstein is de perfecte toevoeging aan elke kamer. Met zijn realistische vlammenillusies creëert deze haard een betoverende ambiance. Het zachte licht imiteert op bedrieglijk echte wijze vlammen en smeulende houtblokken, waardoor er direct een gezellige en romantische sfeer ontstaat. Zelfs tijdens zwoele zomernachten kunt u genieten van de flikkerende led-vlammen, onafhankelijk van de verwarmingsfunctie die deze haard biedt. De verwarming van de Kaprun haard is schakelbaar en heeft twee standen. U kunt deze gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of zelfs voorprogrammeren met behulp van de timer. Op deze manier kunt u altijd genieten van een aangename warmte, op de momenten dat het u uitkomt. Daarnaast is deze haard uitgerust met een uniek en rustiek stenen decor, waardoor het bijna niet van een echte open haard te onderscheiden is. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met de Kaprun elektrische haardsteen-decoratie van Klarstein.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening

De Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening wel of niet geschikt.

De Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is 1500 tot 2000 watt.

De Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is 60 cm breed, 66 cm hoog en 22 cm lang.

De plaatsing van de Kaprun elektrische haardsteen-decoratie polystone afstandsbediening is: Vrijstaand.